Norsk Ullgris15. jul. 20231 min lesingNakkekoteletter og NdujaDen mest marmorerte delen på Mangalica ullgris er nakken.La deg inspirere av denne oppskriften som Truls Torp Karlsen har laget med nakkekoteletter.Smeltet smør tilsatt nduja, også av ullgris, topper det hele.Du finner oppskriften her:https://www.localfood.no/oppskrifter/nakkekotelett-av-ullgris
Den mest marmorerte delen på Mangalica ullgris er nakken.La deg inspirere av denne oppskriften som Truls Torp Karlsen har laget med nakkekoteletter.Smeltet smør tilsatt nduja, også av ullgris, topper det hele.Du finner oppskriften her:https://www.localfood.no/oppskrifter/nakkekotelett-av-ullgris
Pannestekt Mangalica nakkekotelettKjøkkensjef Daniel Olsen på Lillestrøm Lobby deler gode tips om steking og tilbehør til pannestekt nakkekotelett av Mangalica fra Norsk...
Norsk Ullgris på Lillestrøm LobbyVi har den glede å presentere Lillestrøm Lobby. De har valgt å sette Mangalica ullgriskjøtt fra Norsk Ullgris DA på sin høstmeny. På...
Comments